TEATER TIL SALG

Teater Momentum d. 26. november – 20. december

Hvad ville der ske, hvis den offentlige financiering af scenekunsten forsvandt og teatret skulle fungere på markedsvilkår? Ville det overhovedet kunne sælges? Hvem ville investere? Og hvad er egentlig teatrets værdi – for mennesket, for samfundet eller på bundlinjen?

Forestillingen TEATER TIL SALG er et kritisk-komisk blik på oplevelsesindustrien og tidens mesterlige historiefortællere – livsstilseksperterne og ejendomsmæglerne, der kan få os til at investere, og fejlinvestere fatalt, i noget så basalt som mursten.

TEATER TIL SALG udspiller sig som et åbent-hus-arrangement, hvor publikum er inviteret indenfor som potentielle købere, i et scenarie, hvor Momentum har mistet bevillingen, og hvor bygningen står tom og skal sælges.

TEATER TIL SALG gør grin med både bolig- og teaterbranchen på samme tid, og laver et link mellem teatrets kunstige iscenesættelse af fiktion og den kunstige virkelighed, der iscenesættes i boligbranchens glittede salgsbrochurer. Forestillingen er den anden i rækken med Momentum vol. 8.0 under det overordnede tema Super Marked.

Teater til salg

TEATER TIL SALG
premierede 27. nov, 2014
Iscenesættelse: Erik Pold.
Medvirkende: Marie Nørgaard, Magnus Bruun og Troels Hagen Findsen.
Scenograf: Sille Dons Heltoft.
Videodesigner: Helle Lyshøj.
Tekst: Tomas Lagermand Lundme i samarbejde med Erik Pold og de medvirkende.
Komponist: Rumpistol/Jens B. Christiansen.